tirsdag 9. august 2016

Fort i svingene...

Hei og hopp!

Selv om kalenderen enda seier sommer, så trur eg vi kan innse at høsten er komt... Det har vært noen vindfulle og våte dager den siste tida. Men akk så kjekt når det kjem en dag med opplett, då er vi sååå glade :-)

Før ferien starta så var det vel hektisk på hobbyfronten... Bestillingene og bursdagsfeiringer kom som perler på en snor. Så det var litt armer og bein i noen uker før vi hadde late dager på Tenerife.

Hos Hjerteboden starta det en ny utfordring den 1.juli som heter Alt er lov, eg rakk ikkje å blogge innlegget mitt her på bloggen før ferien. Men her kommer det hvertfall... Utfordringa varer frem til 31.aug så det er enda noen dager til å bli med :-)

Eg har jo gitt meg sjøl en utfordring med å prøve/gjøre noe nytt siden eg har vært litt låst og lei av "standardkortene". Så denne gangen har eg laga egen bakgrunn ved hjelp av alkoblekk. Veldig kjekt å prøve, så det kommer nok flere prosjekter med det.

 
Har brukt følgende fra butikken til Hjerteboden :
 
Eg brukte en til farge av alkoblekk, men eg finner ikkje igjen lappen eg noterte på..
Motivet er fargelagt med Promarker.
 
Klem Monica2 kommentarer:

 1. Så stilig bakgrunn! Alkoholblekk er lenge sidan eg har prøvd meg på. Har eit par flasker liggande frå då eg starta med kortlaging :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Eg var på Familieminner i Ålesund tidligere i sommer, då såg eg fleire prosjekt som var laga med alkoblekk. Så det kom noen flasker med alkoblekk i handlekorga. Når eg kom heim, så såg eg at det allerede hadde jo fleire flasker... Etter litt fundering kom eg på at eg var på kurs for noken år siden nettopp med alkoblekk ;-)
   Måtte prøve meg på et lite prosjekt den første gangen, men det blir nok meir seinere :-)

   Slett