onsdag 10. august 2016

Eg e hekta!

I dag blogger eg for Kreative hender, som har utrulig masse flotte digi! Eg seier bare løp og kjøp....

Eg har blitt skikkelige hekta på ene digien som Gitte har, den er bare så tøff og anvendelig til guttekort. Ser for meg at denne gutten kan brukes til flere typer gutt, alt fra barneskole alder til konfirmanter. Digien som eg er hekta på er: Digi 132.

Det har blitt litt serieproduksjon, men kan gjør vel det når motivet bare er så rått... Bare så dere er advart, det kommer flere kort av dette motivet i dagene som kommer ;-)

Men i dag vil eg vise dere 4kort, som har stort sett lik størrelse og oppsett. Her har eg fortsatt på utfordringa mi, prøv noe nytt!
 
 
 

Størrelsen på kortene er 12 x 12cm. Det som eg har utfordra meg på her, er at eg har laga bakgrunn med sjablong og modeling paste. Når det har tørka har eg spraya med Distress spray stain i tillegg til at eg har "klatta" litt med Distress spray stain i sølv. Tradisjonen tro så har det blitt brukt dies også, men syns kan kule fyren her er litt rocka så gitaren måtte være med. Sammen med et
 stempel med teksten Copenhagen. Pilene i hjørnet kommer fra en dies også.

 
 
På neste kortet har eg brukt akkurat samme teknikk og produkt som i kortet over. Her er brukt sølv som hovedfargen og blått som "klatt".
Måtte være med en dies av Eiffeltårnet på dette, då passa jo det perfekt med Paris stempel :-)
 
 
Kort nr 3 har eg fortsatt brukt sjablong og modeling paste. Men på denne har eg "splæsja" med Micapulver. På dette måtte det også være med en dies og et stempel.
 
På det 4. og siste kortet eg viser i dag, så testa eg enda et nytt produkt. Her har eg brukt en stensil og akrylmousse fra Marabau. Ellers har eg ikkje brukt noe anna pynt.
 
 
 
Det var kortene for i dag, men det kommer meir i bloggen... Har så mange ideer at det bobler nesten over. I tillegg har eg en utfordring fra Annelen liggende... Det er ei skikkelig nøtt, så får se ka det blir med den...
 
Så stay tuned ;-)
 
Klem Monica

 

2 kommentarer: