onsdag 6. juli 2016

Alt er lov hos Papirlosjen

Då er eg jammen komt noen dager på etterskudd, det er småhektisk om dagene. Enda noen uker igjen til ferie, då har eg hvertfall store planer om en del hobbykos :-)

Den 4.juli så starta vi i Papirlosjen en ny utfordring som heiter Alt er lov, så den passer alle. Denne utfordringa har du god tid på, den er åpen frem til 4.sept kl 23.59! Så her er det bare å være med :-)

I den siste tida har eg merka at eg er blitt litt lei av standardkortene i 15 x 15, så for å ikkje få scrappetørke har eg gitt meg sjøl en utfordring! Gjør noe som du ikkje har gjort før, det kan være alt fra en bretteteknikk, scrappestil, produkter som eg har men ikkje har prøvd så her er det bare å følge med! Kanskje du kan utfordre deg sjøl og?

Så i dag vil eg vise dere et bryllupskort med en bretteteknikk som eg ikkje har prøvd før. Bretteteknikken fant eg hos Guri som lage masse flotte kort! Innlegget om akkurat denne bretteteknikken finner du her.


 
 
Har brukt følgende:
Mønsterark: Pion Linnaeus Botanical Journal PD6209
Blomster: Gode minner
Dies: Joy! Just married, swirl med hjerter husker eg dessverre ikkje men lure på om det er Joy! og. Tag'en husker eg heller ikkje...
Pynt: Hjertecharms, band fra Gode Minner, Shabby pink embossing enamel.
 
Det var mitt bidrag denne gangen, håper eg kan ha inspirert deg til å prøve noe nytt :-)
 
Klem MonicaIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar