torsdag 22. desember 2016

Tidlig krøkesI dag blogger eg for Projectlife i Norge med ei side som handler om forberedelser til jul. Disse forberedelsene er noe eg har drevet med flere år før eg blei mamma. Det er nemlig å lage julekort, esker og smågaver. Denne tradisjonen har bare tatt meir og meir av etter at eg blei mamma. Det har blitt gaver til barnehagen, kollegaer, tanteunger osv. Ordtaket den største gleden en kan ha er å gjøre andre glad, ja den kan eg trygt sei fungere <3.


Men for at det ikkje skal bli en "vane" for alle disse her og meg sjøl, så variere eg på hvem som får når. En gang så kan kolleagene få Toffifee eske til jul, neste gang så kan det være pyntet påskeegg, pynta gråpapirpose til sommeren. Ingen systematikk i det, så at det blir en overraskelse både for meg og dei.


Eg syns disse bildene av lillesnupp er så herlige, ser virkelig ut som ho koser seg stort med cutlebuggen. Så eg håper at ho tidlig krøkes så vi kan holde på med denne hobbyen sammen i årene som kommer. For å lage denne sida har eg vært i restehaugen å klipt ut motiv fra mønsterark som brukes til pynt. Gullhjertet passa selvfølgelig til gulljenta vår, så denne lomma måtte eg bare bruke. Hjertet er trykt på selve lommen, meiner den er fra Heidi Swapp.

I følge værmelding så blir det enda mange vindfulle dager for oss i vest, den som heller kunne fått ei jul med snø... sukk...

Det er alt for i dag, kos dere i dagene fremover og ikke stress julafta kommer uansett :-)

God jul

Klem Monica


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar