mandag 5. desember 2016

Handyman

Da er det på tide med et nytt innlegg... Eg hadde store planer for bloggen i desember, men plutselig så herja sjukdommen i hus noken dager og eg var for sein ut av startgropa. Men det er jo mange dager igjen, så satser på en bedre flyt fremover.

Eg slite noe veldig med å komme i julemodus, det glimter til men så er det vekk igjen... Storkoser meg med å se alt det nydelige som blir laga ute i den store scrappeverden! Men eg er i et anna modus om dagen, shoppemodus ;-) Og i denne greina fortjener eg både svart belte, medalje i edelt valør og det som hører med. For her blir eg virkelig inspirert... Det er spesielt ei "sjuke" eg lider av (eg er nok ikkje åleine, hihi) nemlig dies sjuka! Du har kanskje kjent snev av den eller er den slått ut i full blomst? I vår familie og for den del slekta så har vi overtall av menn, når eg i tillegg har en stor andel med handyman som kollegaer så går eg ikkje av veien for å kjøpe "mannlige dies". Då finst det alltid noke å pynte med når det skal lages kort, gaver osv. Det er heller ingen tvil om at gutta setter pris på det, veldig kjekt!

Den siste diesen som er komt i hus, er en knallflott dies som har flere bruksområder. I dag vil eg vise dere en gavepose og fremsida på ei bok.


Dette snopet (ikkje nonstopen altså) finner du hos Scrapomania, Cathrine har myyye flott inne på butikken no, kjapp og veldig god service. 
 
 
Har brukt følgende på gaveposen:
Pose: Gråpapir pose
Panel: Bazzill admiral og bazzill kvit
Mønsterark: Amy design
Pynt: Stjerner og bokstaver.
 
 
Det neste eg vil vise er fremsida på ei notatbok. Denne gjenspeiler ei anna dille som eg har, kjøpe gjerne ting når det er skikkelig pop men trur du eg bruker det? Neida, står å "godgjør" seg litt til alle andre er leie då tar eg det frem ;-) Dette gjelder vel med "rustmalinga" som alle gikk mann av huse for å kjøpe, butikker og leverandører var utsolgt lenge... Men, det er noe som heter bedre seint enn aldri :-D 
 
 
På denne har eg først grunna pappen med kvit gesso, når det var tørka så smurte eg modeling paste og klatta det rundt på kartongen. Lot det tørke før eg brukt den mørkebrune rustkrukka, den røde og til slutt den gule. Har klatta malinga over heile arket. Diesen har eg også tatt denne rustmalinga på i tillegg til å ta kobberfarge over heilt til slutt. Valgte når alt var tørt og "fylle på" med mikroperler. Siden eg ikkje heilt har klart å bestemme meg for om denne skal beholdes selv eller gis vekk så har eg ikkje tatt noe navn eller tekst på.
 
Det var kveldens innlegg for meg!
 
Kos deg i førjulstida, skap gode minner :-)
 
Klem Monica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar