onsdag 27. mai 2015

Det raser på med innlegg..

Siden prinsessa har seg en liten blund, så publiserer ho mor innlegg for harde livet ;-)

Tidligere i vinter så fikk eg bestilling på et kort til en som fylte år. Ønsket fra bestiller var å gjøre det litt ekstra og eg fikk masse input på mottaker. Ene ordet som brente seg fast var: han er en skikkelig hverdagshelt og at han var veldig glad i å løse kryssord. Fikk også flere ord som gjorde til at eg ble "kjent" med han. I tillegg ville ho ha litt større skrivefelt  enn vanlig.

Så uten å ha snakka meir med bestiller bestemte eg meg for å lage en form for et minialbum. Siden han også var glad i sjølivet falt valget på dei nydelige arkene fra Maja Design. Syns dei passa perfekt.

Basen på minialbumet ble laga i Bazzill Tyhpoon med kvit bazzill som panel.
Fremsida er pynta med blomster i ulike str og typer. Siden han var glad i bårlivet har eg pynta med forskjellige skjell som er plukka i fjæra. "Ringen" rundt 65 er nederste delen av et skjell. Halvperler er også med (som vanlig). En charms som anker er også med. Siden mottaker var veldig glad i kryssord, så laga eg ett kryssord av alle ordene som bestiller beskrev han med. Siden eg syntes at hverdagshelt var så flott, blei det "utheva". Anker og ratt på skrivefelt er en dies.

2 kommentarer:

 1. Kortet vart knallstilig. og eg lurer sjølvsagt på høgda etc...
  Veldig kjekt å stikke innom bloggen din, må ærleg inrømme at eg ikkje har fått med meg at du har blogg før for kort tid sidan..
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Himmel og hav, det tok si tid før du fikk eg svar... Eg må ærlig innrømme at eg er dårlig på å huske str om eg ikke skriver det ned.. Men eg kan tenke meg en plass mellom 18-20, stort sett den høgda eg holder meg på når det ikke er standard 15 x 15.

   Slett