onsdag 15. februar 2017

Kjærlighet

I dag blogger eg for Hjerteboden kor vi har utfordringa Kjærlighet. Hva som ligger i kjærlighet, er du selv som bestemmer bare det er papirhobby.


Eg har valgt å lage et kort i 15x15cm som for meg er standardstørrelsen på kort. Det første eg tenker om temaet Kjærlighet, er gjerne bryllup og brudepar. Men når en tenker etter, så kan det være så mye... Kjærlighet til ungane, samboer, venner, kollegaer, bursdager, babyer og ja det er bare fantasien som setter grenser.

Uansett så har eg laga et kort i rødt, med et skikkelig lekker mønsterark og et herlig motiv :-) Eg bestemte meg ganske så fort for at eg ville prøve meg på et søtt kort, det er ikkje det eg lager oftast.

 
 
Utfordra meg på plassering av blomstrer på dette kortet, det typiske meg er å ha hovedtyngden av blomster nede i venstre hjørnet og en liten klase opp i motsatt hjørne. Men denne gangen så prøvde eg noe nytt, å plassere blomstrene langs venstre side av motivet. Må sei eg blei ganske så fornøyd med det!
 
 
Har brukt følgende på kortet:
 
Base: Bazzill Pomegrante
Panel: Kvit bazzill
Mønsterark: Summertime smell the roses brukt begge sidene av arket.
Stempel: Whimsy - Amy og fargelagt med Promarkere.
Dies: Kort og Godt
Pynt: Rød rose, Kvit roseknopp, Rosa rose, og resten av blomstrene meiner eg er fra fra WOC. Ellers har eg brukt blonde, ei kvit lita sløyfe og halvperler.
 
 
Då håper eg du blir med på utfordringa vår!
 
Klem Monica
 
 
 
 


1 kommentar: