søndag 26. februar 2017

I mitt hjerte....

Tittelen i dag er "store ord", for der er ganske mye og mange personer. Men av dei som tar størst "plass" der mine to små. Bilde som eg har brukt i denne LO er det ikkje så lenge siden eg viste en LO av, men eg har jammen laga en ny med samme bilde. Men denne gangen i farger...

Syns bare bilde er sååå utrulig flott, syns eg har klart å fanga et nydelige øyeblikk mellom bror og søster.

Inspirasjonen til denne LO, har eg fått av Linda med bloggen Linolas world, innlegget hennes finner du her.

Som en ser av arket har eg gått bananas med sprayer og stempler. Utgangspunktet er baksida av kvitt bazzill, som eg har tatt Modelling paste og brukt stensil. Når det har tørka så har eg spraya på med blå og rør farge sammen med vatn. Dette har eg gjort noen ganger før eg fikk fargen som eg ville. Stempla med noen hjerter fra Papirdesign rundt der som eg ville ha bilde. Limte fast bilde og stempla deretter rundt det store hjertet. Markerte hvor det store hjertet var med stipla linje og la deretter ei tynn stripe med Stickles over den stipla linja. Så fant eg fram mange tekststempler som eg følte passa til bilde/settingen.
Spraya litt med oransje farge for å ta opp fargen i panneband til eldstemann før eg spletta litt med kvit.

Pleier ikkje melde meg på noen utfordringer, men siden Scrappelyst har en utfordring med Hjerter så "slenger" eg denne inn der :-)

Scrappelyst: Hjerter

Klem fra Monica

3 kommentarer:

  1. Så koselig og flott LO og så stilig at du har laget bakgrunnen selv!

    Takk for at du deltar i februar-utfordringen hos Scrappelyst.

    SvarSlett