søndag 24. april 2016

Konfirmant og i dei voksnes rekker...

I dag starter første pulje av konfirmanter her i byn, en spennende og høytidelig dag for både konfirmant med foreldre og slekt. Husker sjøl min konfirmasjon, som om det var i går.. kremt det er visst "noken" år siden... Men er det noke eg huske veldig godt, så er det at "alle" sa; "konfirmant og komt inn i dei voksnes rekker". Syns det var så skummelt på en måte, store forventninger om å prestere, være voksen, tanker om framtida, yrkesvalg som en skulle begynne å tenke på osv. Men det gikk no jammen greitt det og, når en ser tilbake på den tida :-)

Men over til det innlegget egentlig skulle handle om ;-) Det er min tur til å lage inspirasjonsbidrag til Papirlosjen som i april har utfordringa Konfirmasjon/ungdom.
Eg har valgt å lage et konfirmasjonskort til jente. Bruker eg blomster som pynt, så er det 99% sikkert at blomstrene er nede i venstre hjørne og at eg oppe i høgre hjørne tar opp igjen noen av dei samme som er brukt nede. Men denne gangen så gav eg meg sjøl utfordringa med å prøve høgre hjørne, det gikk jo på et vis men skal være ærlig å sei at det klør etter å flytte "buketten" på motsatt side! No er det ingen vei tilbake, limt er limt!
På kortet har eg brukt følgende:

Base: lilla bazzill (dessverre kjøpt lenge før "magebeltet" på bazzill kom så ingen anelse på navn)
Panel: kvit bazzill
Mønsterark: Papirdesign og Maja
Dies: Jente dies er fra Kort og Godt, teksten Konfirmant er fra Papirdesign.
Blomster: WOC og den lokale hobbybutikken.
Pynt: Halvperler fra Melissa Frances.

Ha en fortryllende flott dag!

Klem Monica


1 kommentar:

  1. Eit elegant konfirmasjonskort med flott blomsterpynt. Likte også fargane på kortet. Ikkje alle jenter i den alderen er glad i rosa :)

    SvarSlett