torsdag 23. juli 2015

Guttekort

I dag blogger eg for Papirlosjen hvor vi har utfordringen Alt er lov i juni/juli.

Eg abonnerer på Ett trykk og er alltid kjapt ute med å se i bladet når det kommer i postkassa. Denne gangen har dei blant anna litt om washi tape, ja hvem har ikke 1 rull eller 10 (kremt mange flere) liggende og som gjerne ikke har vært i bruk??

Når eg satt meg med for å lage kort, så hadde eg fremdeles tanken om washitape i hode.
Tidligere i sommer når vi var på tur så tok eg med meg noen stempeltrykk og Promarkere tusjane så eg hadde noe å gjøre etter at ungene var lagt.

Eg valgte å bruke stempelet fra Kenny K, så fant eg et grønt mønsterark som eg dessverre ikke har navnet på. Ellers er selve basen for kortet i grønn bazzill og panelet er Vanilla bazzill.
Washitapene som er brukt er eg usikre hvor kommer fra men det er noe fra Panduro og Søstrene Grene.
Stempelet på fremsida Gratulere med dagen er fra Kort og Godt. Stempelet på innsida Gratulere er fra Papirdesign. Ellers har eg "sverta" alle kantene med Distress Ink mowed lawn.

Har ikke tatt bilde av side 3, då den bare har panel og mønsterark uten noe meir så det er god plass til å skrive en hilsen på.

Klem Monica


4 kommentarer:

 1. Eg óg vart inspirert av washitape i det bladet :)
  Stilig kort :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Syns denne utgaven av bladet gav meg masse inspirasjon, gjelder bare å få tid til å få alt ut i livet :-)

   Slett
 2. Stilig kort!!!
  Slit alltid slik med å finne bruk for washi men dette var jo knall.
  Må prøvast :)
  Klem Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk!
   Eg syns at washi er kjempetøft, men klare sjelden å bruke det... Så har jo blitt kjøpt noken ruller i tilfelle det en dag skulle løsne, så får håpe det har skjedd no :-) Så eg utfordre deg til å prøve ;-)

   Slett