fredag 5. januar 2018

Lykke - la det snø

Då har vi en ny utfordring  hos Papirlosjen som heter Blå/hvit. Denne gangen har eg laga en LO av lillesnuppa som fryda seg når den første snøen kom og vi bare måtte ut å teste akebrettet. Det var ikkje meir snø enn det måtte være for renne på akebrett, men det holdt akkurat.Mønsterarket er fra Maja Design. Det var litt "skarpt" i fargane så eg tok et veldig tynt lag med Gesso over, før eg fant noen rester som eg knurva og limte på. Bak bildene har eg laga panel av kvit bazzill.


 
 
Siden månedens sponsor hos oss er I am roses så blei i hovedsak mesteparten av pynten nydelige blomster fra dei. Eg har brukt blomster fra 3 ulike pakker, ZM1-170, SCM2-15 og ZM7-607. Ellers har eg brukt en dies Butterflies and Flowers som du finner her. Trepynt fra Kaisercraft, kvite pyntebær. Siden bildene er fra vinteren, så måtte eg jo ha med litt snø og.. Den har eg kjøpt på Panduro. En får jo heller aldri nok glitter seies det, så eg tok på "litt" Diamond dust.
Siden eg digger stjerner så har eg jammen klart å fått med ei stjerne, fikk en pose med stjerner i julekalenderen fra Scarpomania.
Det var alt for no, stikk innom Papirlosjen då å sjå det andre flott som resten av teamet har lagt ut :-)


Klem Monica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar