søndag 22. oktober 2017

DT Papirlosjen - Frøken fin

Det har visst blitt en forsømt blogg før eg no dei siste dagene har komt med noen innlegg. Vi er endelig begynt å nærme oss mål med prosjekt hus oppussing/rehabilitering, no er det bare oppløpssida igjen så er det å bo seg inn igjen så er vi på plass. Då blir det automatisk tid til meir hobby og blogging :-)

Men over til det som innlegget egentlig skulle handle om, bidraget til Papirlosjen sin utfordring Til henne. For meg er oktober rosa og da tenker eg på Kreftforeningen sin årlige rosa sløyfe aksjon. En aksjon for å vise solidaritet med brystkreftramma, spre informasjon, øke kunnskap og ikkje minst forskning på brystkreft. Det har vært mye kreft i familien, så har kjent på kroppen å være pårørende. Her snakker vi besteforeldre, onkler og tante. Til slutt var det mi kjære mamma som fikk påvist brystkreft med spredning i starten på 2008 og døde bortimot nøyktig 2år senere. Utvilsomt ei tøff tid med fortvilelse, håp, gode prøver, dårlige prøver, nye cellegift kurer, nytt håp, sorg, bølgedaler, videre spredning, palliativt team, sykehus innleggelse, død og begravelse. Midt opp i alt dette, så fikk ho heldigvis oppleve å bli bestemor til Sander og være med i dåpen hans. Veldig takknemlig over helsevesenet vårt, ikkje minst gjengen på kreftavdelinga på sykehuset. En omsorg både for mamma og oss pårørende, var heilt fantastisk. Det var alltid til prat, lytte, svare på spørsmål, klemmer og pass av Sander som bare var 3mnd når mamma var innlagt....

Så over til kortet...


Kortbasen: Bazzill romance
Panel: Bazzill white
Mønsterark: fra blokk 49 til Studio Light
Dies: Frøken fin og den ovale bak motiv er begge fra Papirdesign.
Motiv: Bunch of love fra Ching-Chou Kuik
Blomster: WOC og Storyteller
Pynt: hjerteperler fra Europris.
Fargelagt med Promarkers.


Et personlig innlegg i dag, vanligvis så er meininga med et inspirasjonsbidrag å få dere lesere inspirert til å være med på utfordringa vår. Men denne gangen håper eg at inspirasjonen er til å finne en forening eller organisasjon som du støtter/brenner for? Som du kan gi noen kroner fast til? Plusset blir om du er inspirert til å bli med på utfordringa også :-)

Har du lest alt ned hit, så håper eg du tar deg tida til å se innom denne.

Heilt på tampen vil eg bare sei, husk: #sjekk deg!Klem Monica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar