lørdag 5. desember 2015

Julekalender - Papirlosjen

Hei!

Då viser kalenderen jammen meg 5.des og det er 19 dager igjen til jul... kan vel ikkje skryte på meg å være i rute, men det ordner seg nok til slutt. Jul blir det uansett :-) I fjor jul gikk vi å venta på at solstrålen vår skulle komme til verden, så i år blir det å feire 1års dag også!

Losjejentene har kjørt i gang julekalender hvor vi har innlegg hver dag i forhold til utfordringa vår som er Jul/vinter. Så i desember vil det komme flere innlegg fra meg :-)

I dag vil eg vise ei korg, disse har eg sett på mange ganger men alltid tenkt: ikkje enda, men en dag skal eg prøve.... Så i år blei det endelig... Kjempeflotte korger, men det er en god del arbeid å lage dei.


Denne korga har eg tenkt å pakke inn i cellofan og gi vekk til jul. Eg har valgt å legge sjokolade i den, men ser for meg flere bruksområder som f.eks til baby (fylle den  osv med sokker, smukk), gavekort sammen med noen anna småtterier osv. Eneste eg hadde endra var mønsterarket alt etter hvem mottaker var.

I Papirlosjen har vi ekstra premier til dere siden det er jul og alle har vært ekstra snille i år ;-)
Hver av DT'ene  har en RAK hver som vi gir til en av dere som er med på utfordringa vår!

Min RAK ser slik ut:

 
 


I min RAK er det litt av det som gjenspeiler meg... Blomster, band, trepynt, charms, swirl og papirposer er det som er innholdet.

Då er det bare for meg å sei: hiv deg med på utfordringa uansett hva du lager og så lenge det er Jul/vinter! Lykke til!

Klem Monica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar