lørdag 17. mars 2012

Long time....

Hmm, det ble visst en veldig lang bloggpause denne gangen. Men bloggen har stadig vekk vært i tankene, skal - skal ikke - skal - skal ikke -skal gi meg før eg har starta eller fortsette?? Ja sånn har no dagane gått! Men eg pleie jo ikke gi meg så lett, så eg fortsetter litt til!

Det blir nok en alt mulig blogg, istedenfor en reindyrka papir og scrappeblogg! "Produksjonen" innen hobby variere veldig i mengde, men det har jo starta opp en scrappeklubb her i byn, eg og bestesnuppa har vært der 2 ganger. Neste gang er på mandag! Da får eg prøve å komme i gang med noen bordkort som eg har lova å lage til en konfirmasjon... 
Siden det no går mot lysere tider har eg komt meg ut av hiet å gått noen turer, muligens det kommer noen turbilder etterhvert også :-)


Ellers har store gutten blitt flytta fra sprinkelseng og over i "storseng". Godgutten var heilt klar til å få vekk "beiei"seng (babysenga) som han seie og ligge i stor seng. Så eg fikk god hjelp til å demontere senga tidligere i veka og i dag gikk den på loftet til pappa. Fant ut det kanskje var lurt å ha den i backup noen dager om storesenga ikke var så god likevel! Men har gått kjempefint :-). Reol til rommet er bestilt, så han kan ha leiker og anna stæsj i. Var visst leveringstid på 2-3veker, lenge for ei utolmodig sjel! Skulle helst hatt den før eg bestilte den! Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves sies det :-D

Ellers har eg brukt dagen til å rydde vekk og kaste ting som bare blir liggende uten å brukes... Godt å få vekk slikt unødvendig "skrot". Ellers har eg og godgutten så vidt begynt på litt påskepynt, fortsetter i morra når malinga har tørka så kanskje det blir noen bilder av egg og kyllinger :-)

Nei kanskje eg skal begynne på et prosjekt som har lagt lengre død enn bloggen... et lite(?) hekleprosjekt...
Yes, eg satser jammen på å gjøre litt på det! Bilde kommer senere en dag... Visst eg bare finne prosjektet igjen ;-)

Fortsatt god lørdagskveld!

Klem

1 kommentar:

  1. Neimen, så kjekt at du har begynt å blogge litt att :) Håper på fleier innlegg snuppa :) Klem

    SvarSlett