mandag 20. mars 2017

Happy days!

I dag blogga eg for PLiN med ei PL-side med meir bling en det som er vanlig for meg! Men hjelpe meg kor gøy det var...

Bildene er tatt under helgas Førdescrappen som eg er med å arrangerer sammen med noen andre herlige damer. Damene på bilde er av "Sunnfjord avd" til DT-teamet til Papirlosjen.


 
Eg bruker stort sett en evighet på ei side, men denne gikk jammen unna på ca 30min. Enda kjekkere var jo at eg blei skikkelig fornøyd med den!
Kortene som eg har brukt denne gangen finner du selvfølgelig på godtebutikken Scrapomania, og dei heiter Be Bright og finnes her .
 
Ordet smil var i utgangspunktet Smile, men klipte vekk e'en rett og slett for å få plass til den på det kortet eg ville. Ellers har eg pynta med en hjerteranke dies fra Marianne Design, den også kjøpte på Scrapomania men dei er tom for øyeblikket. Til den hjerteranka så har eg brukt Bazzill foil  i fargen light pink. Den passa ypperlig i forhold til farger på kort og bildene. Dei små hjertene på kortet Be Bright kommer fra samme diesen. Et lite "puffhjerte" nede i høgre hjørnet er det som er av pynt.
 
Då håper eg at du er blitt inspirert til å lage ei "sparkle & shine" side og at det trenger ikkje ta lange tida å lage den...
 
Klem Monica
 

1 kommentar: